Фото: Саймон Шустер та Володимир Зеленський під час поїздки в Херсон у грудні 2022 року

"Не мав доступу навіть на хвилину": автора книги про Зеленського Шустера звинуватили у брехні

Журналістка Ніна Кур'ята поділилася своїми враженнями від книги американського журналіста Time Саймона Шустера про Володимира Зеленського. Медійнику дозволили перебувати поруч із командою в перші дні повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Під її постом розгорілася суперечка стосовно того, чи відвідував Шустер бункері українського президента, про життя в якому докладно розповідає у своїй книзі.

Зокрема, радник голови Офісу президента Сергій Лещенко категорично заявив: американського журналіста не було в бункері президента України

Коментар Лещенка

Коментар Лещенка 2

Американський журналіст відреагував на слова Лещенка Він підтвердив, що не заходив до президентського бункера.

"Я в бункер не заходив, і в книзі не написано, що я входив. Усі мої описи життя в бункері засновані на інтерв’ю з президентом і людьми, які там жили та працювали з ним. У книзі це дуже чітко показано. Я багато часу провів у президентському будинку на Банковій, це не те саме, що бункер", — наголосив Шустер.

Коментар Шустера

Саймон Шустер у своїй книзі The Showman: Inside the invasion that shook the world and made a leader of Volodymyr Zelensky (Шоумен: Погляд зсередини на вторгнення, яке шокувало світ і зробило з Володимира Зеленського лідера) розповів, яким був останній вечір українського президента з родиною перед повномасштабною війною. Витримки з книги опублікувало британське видання The Telegraph.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.01.2024 22:57