Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

"Необхідно відповідати на російський терор": Зеленський показав наслідки обстрілів за тиждень (відео)

Лише за цей тиждень росіяни застосували проти України близько 900 керованих авіаційних бомб, понад 40 ракет і 400 ударних дронів різних типів. Рашистський терор щодо України триває.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, який опублікував відповідний пост у своїх соціальних мережах.

"Жоден народ не має проходити такі випробування наодинці. У партнерів є можливість надати необхідну кількість та якість систем протиповітряної оборони", — наголосив він.

Український президент також додав, що союзники мали би ухвалити рішення для достатньої нашої далекобійності, забезпечити вчасне постачання оборонної допомоги воїнам Збройних сил України.

"Треба не втратити час — треба дати необхідний сигнал рішучості. Максимально працюємо, щоби здобути для України можливість повноцінно відповідати на російський терор", — підсумував Володимир Зеленський.

На відео, яке він опублікував, перераховані обстріли рашистами України з понеділка, 7 жовтня. Від ударів російських загарбників постраждали Херсонська, Харківська, Одеська, Донецька, Дніпропетровська, Сумська та Запорізька області.

Нагадаємо, що цієї ночі російські окупанти завдали удару по Полтавщині та Одещині двома балістичними ракетами "Іскандер-М", двома керованими авіаційними ракетами Х-59 по Чернігівщині та Сумщині, а також 68 ударними БпЛА. Сили оборони збили 31 безпілотник.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.10.2024 12:14