Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

"Щоденний терор можна зупинити": Зеленський показав наслідки обстрілів за тиждень (відео)

Упродовж минулого тижня російські загарбники застосували проти України близько 20 ракет, понад 800 керованих авіаційних бомб і майже 400 ударних безпілотників.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський у своїх соціальних мережах.

"Минулої ночі протиповітряна оборона знищила понад 50 "шахедів" у Миколаївській, Одеській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Сумській, Чернігівській, Полтавській, Вінницькій, Хмельницькій, Запорізькій, Житомирській і Харківській областях", — зазначив він.

За його словами, протягом тижня ворог застосував близько 20 ракет різних типів, понад 800 керованих авіаційних бомб і майже 400 ударних БпЛА різних типів.

"Цей щоденний повітряний терор можна зупинити. Для цього потрібна єдність партнерів і далекобійність. Це допоможе щодня берегти життя українців. На наступному тижні у межах "Рамштайна" продовжимо працювати над цим із партнерами", — підсумував Володимир Зеленський.

Нагадаємо, вчора Зеленський заявив, що зараз триває активна підготовка, як України, так і США, а також команд інших наших партнерів, до засідання у форматі "Рамштайн", яке відбудеться вже наступного тижня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.10.2024 16:40