Фото ілюстративне зі соцмереж

Невідомий дрон атакував Саратовську область Росії за понад тисячу кілометрів від України

У ніч на середу, 10 січня, невідомий безпілотник атакував Саратовську область. Російська протиповітряна оборона начебто знищила дрон.

Про це повідомило міністерство оборони Росії.

"Сьогодні вночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації", — йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що російська протиповітряна оборона знищила дрон над територією Саратовської області, яка розташована за понад тисяч кілометрів від кордону з Україною.

Як відомо, не так давно дрони-камікадзе атакували територію нафтобази "Орелнафтопродукт" у російському Орлі, там постраждали троє людей. У сусідньому Курську збито ще три БпЛА, у Брянську — один.

Раніше, 4 січня, ввечері в різних містах окупованого Криму місцеві мешканці чули звуки вибухів. Зокрема, про небезпеку інформували в Саках, Новофедорівці, Євпаторії. Тоді військові об’єкти на окупованій території атакувала велика кількість безпілотників.

А в ніч на 30 грудня одразу в чотирьох регіонах Російської Федерації лунали вибухи. Росіяни розповідали про масовану атаку безпілотників. У міноборони Росії зазначали, що за ніч чергові засоби російських сил протиповітряної оборони нібито збили 32 дрони над територіями Брянської, Орловської, Курської та Московської областей.

Нагадаємо, що за минулий тиждень підрозділи "Армія дронів" відправили на "концерт Кобзона" 288 рашистів. Також на брухт перетворено понад 150 одиниць російської техніки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.01.2024 09:35