Футбольна збірна України. Джерело: Українська асоціація футболу

Нічия збірних України та Чехії: які шанси залишаються в наших футболістів у Лізі націй (відео)

У матчі четвертого туру Ліги націй футбольна збірна України в номінально домашньому матчі у Вроцлаві зіграла внічию з Чехією (1:1). Таким чином "синьо-жовті" з чотирма очками залишаються на останньому місці у своїй групі.

Турнірне становище у квартеті Ліги націй УЄФА, де грає збірна України, має такі розклади, що підопічним Сергій Реброва потрібно обов’язково перемагати у двох останніх матчах групового етапу проти Грузії й Албанії.

Як відомо, Україна розпочала новий сезон змагань з двох поразок: від Албанії (1:2) та Чехії (2:3). Після цього здобула першу перемогу в Лізі націй у грі проти Грузії (1:0).

У протистоянні з чехами на 18 хвилині після подачі кутового у збірної Чехії м'яч відлетів на Лукаша Черва, який дальнім ударом забив у лівий нижній кут воріт Анатолія Трубіна — 0:1. На 51 хвилині захисник чехів Ладіслав Крейчі зіграв рукою у власному штрафному й заробив пенальті у свої ворота. 11-метровий удар реалізував Артем Довбик — 1:1. Більше голів команди не забивали.

Після поєдинку з чехами підопічні Сергія Реброва посідають останню, четверту сходинку у групі. Для "синьо-жовтих" — це перша нічия у розіграші Ліги націй сезону-2024/2025. Збірна Чехії вийшла на першу сходинку у квартеті B1 з сімома очками в активі. в іншому матчі четвертого туру збірна Албанії обіграла Грузію 1:0 і посідає третє місце у групі.

Турнірна таблиця Групи 1 Ліги B Ліги націй

Джерело: Flashscore

Нагадаємо, що в поєдинку третього туру Ліги націй між збірними України та Грузії наша команда мінімально обіграла номінальних гостей з рахунком 1:0. Зустріч пройшла в Познані на Enea Stadion, а переможний гол у матчі забив у першому таймі Михайло Мудрик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 15.10.2024 07:20