Фото: Вікіпедія

Нічна атака: сили ППО збили п'ять БпЛА ворога над Полтавщиною

У ніч проти 1 березня російські загарбники атакували Україну дронами. Зокрема, над Полтавщиною збито п'ять БпЛА ворога.

Про це повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

Під час запуску ворожих безпілотників було оголошено повітряну тривогу у Чернігівській, Сумській, Київській, Полтавській, Харківській, Черкаській та Кіровоградській областях, а також у Нікопольському районі Дніпропетровської області.

Пізніше було повідомлено про роботу ППО над Полтавщиною. Згодом голова Полтавської ОВА додав, що згідно з попередніми даними, над Полтавською областю було збито п'ять російських дронів-камікадзе.

"Попередньо відомо про збиття до 5 ворожих БпЛА. Інформація уточнюється. Дякую за успішну роботу ППО! Зберігаємо спокій! Залишаємося в укриттях! Віримо у ЗСУ!" — написав чиновник.

Також ворожі дрони були помічені й над Чернігівщиною.

Інформація про руйнування та жертви наразі відсутня.

Нагадаємо, у понеділок, 27 лютого, під час повітряної тривоги у місті Хмельницький пролунало декілька вибухів. Саме в цей час окупанти атакували територію України дронами-камікадзе. Вранці стало відомо, що одна людина загинула, а четверо були госпіталізовані.

До того ж під час ліквідації наслідків нічної атаки російських дронів на Хмельницький загинули двоє рятувальників. Це — 21-річний Владислав Дворак та 31-річний Сергій Севрук. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 01.03.2023 07:56