Фото: Київська міська військова адміністрація

Нічна атака Києва: у КМВА назвали кількість загиблих (оновлено)

У ніч на 24 червня у Солом'янському районі Києва пролунали вибухи. Уламки збитої російської ракети впали на автомобільну стоянку, а також 24-поверховий будинок. Внаслідок ворожої атаки загинуло двоє людей.

Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

За словами Сергія Попка, внаслідок влучання уламків у 25-типоверховий будинок в Соломʼянському районі сталося часткове руйнування будівельних конструкцій на 16, 17, 18,  19 поверхах (18-найбільше) будівлі із загоряннями окремими осередками по поверхах. 

"Пожежу локалізовано о 04.40, ліквідовано о 06:30. Внаслідок атаки травми різного ступеню важкості отримало 11 осіб, три з них госпіталізовано",  — йдеться у повідомленні.

Попко також повідомив, що на місці ворожої атаки було виявлено тіла двох загиблих людей. 

"Врятовано 24 особи, з них три деблоковано з під завалів та одну людину деблоковано з ліфта. Постраждало щонайменше 40 автомобілів припаркованих біля будинку. Залучено 90 осіб та 22 од. техніки ДСНС в т. ч. два кінологічних розрахунки. На місці працюють психологи ДСНС (надано психологічну допомогу 15 особам)", — написав начальник КМВА.

Нагадаємо, у ніч на 24 червня росіяни здійснили черговий масований обстріл України. Ворог випустив понад 20 ракет над Києвом — усі їх вдалося знищити, однак кілька уламків впали на житловий будинок у Солом'янському районі. Там на трьох поверхах виникла пожежа.

Також цієї ночі також росіяни поцілили по Харкову. Сталося щонайменше три прильоти по Слобідському району ракетами С-300. За даними мера міста Ігоря Терехова, в одному випадку було потрапляння у газову трубу, внаслідок чого виникла пожежа.

Крім цього, росіяни обстріляли Дніпро 24 червня. Під ворожим вогнем опинився приватний сектор, внаслідок чого зруйновано кілька будинків. Також відомо про постраждалих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.06.2023 07:01