Фото: ДСНС

Нічна атака на Київ: у ДСНС розповіли про наслідки та показали фото

Вночі, 13 липня російські загарбники атакували столицю України дронами-камікадзе. Уламки збитих "шахедів" спричинили пожежі у деяких районах.

Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Зазначається, що зафіксовано падіння уламків у чотирьох районах столиці. Внаслідок цього у столиці спалахнула низка пожеж. Зокрема, рятувальники ліквідовували пожежу на балконі п'ятого поверху 16-поверхового житлового будинку. Внаслідок події було травмовано двоє людей (отруєння продуктами горіння), від госпіталізації вони відмовилися. Крім того, за даною адресою було врятовано та виведено на безпечну відстань одну особу.

"За іншою адресою у 25-поверховому житловому будинку на рівні 25 поверху сталося пошкодження фасаду будівлі без подальшого горіння. До прибуття рятувальників на місці було виявлено двох потерпілих з осколковими пораненнями, їх було госпіталізовано до медичного закладу", — йдеться у повідомленні.

Ще за однією адресою сталося загоряння в одноповерховій недіючій будівлі з розповсюдженням на дах на загальній площі 20 кв. м. Пожежу вогнеборці оперативно ліквідували. Крім того, ліквідовували загоряння уламків на зеленій зоні прибудинкової території.

"На місці подій було залучено 95 рятувальників та 19 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки", — додали в ДСНС.

Нагадаємо, у ніч на четвер, 13 липня, рятувальники виявили тіло загиблого під час гасіння пожежі в Подільському районі столиці, яка сталася через атаку дронів.

Додамо, вночі 12 липня російські терористи атакували Київ та область за допомогою дронів-камікадзе ShahedПовітряна тривога тривала понад дві години. Сили протиповітряної оборони знищили всі повітряні цілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.07.2023 07:15