Нічна атака на Україну: скільки дронів знищила ППО

Уночі 10 вересня противник атакував Україну ударними безпілотниками типу Shahed-136/131. Дрони ворог запусти із північного напрямку, з російського міста Курськ.

Про це повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

Зазначається, що було зафіксовано пуски 33 "шахедів" у напрямку Київщини. Більшість повітряних цілей протиповітряній обороні України вдалося знищити. 

"В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 26 "Shahed-136/131", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 10 вересня після першої години ночі у Києві та області працювала протиповітряна оборона. Повідомлялося про рух "шахедів" на Житомирщину та Черкащину. У столиці України під час масованої атаки дронами зафіксовано падіння уламків у Подільському, Солом'янському, Святошинському, Дарницькому та Шевченківському районах. 

Водночас за даними Київської міської військової адміністрації, ворожі дрони атакували столицю групами і з різних напрямків. Відомо про одного постраждалого, але загрози його життю немає.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.09.2023 08:58