Фото: скріншот з відео

Нічна повітряна тривога: українські військові збили розвідувальний дрон над Києвом

У ніч на 7 травня Збройні сили України знищили російський розвідувальний безпілотник над Києвом. На цей час інформація щодо потерпілих чи руйнувань відсутня.

Відповідне повідомлення з'явилось у Telegram Київської міської військової адміністрації.

Зазначається, що ворожий безпілотник було виявлено під час нічної повітряної тривоги у повітряному просторі столиці. Силами та засобами ППО російський дрон було знищено.

"Попередньо, інформація щодо потерпілих чи руйнувань відсутня. Дані уточнюються", — повідомив начальник Київської МВА Сергій Попко.

Він також закликав місцевих жителів не нехтувати сигналами повітряних тривог.

Нагадаємо, 6 травня українців попередили про нову небезпеку. Все тому, що ворог поповнив у Чорному морі корабельне угруповання чотирма надводними ракетоносіями.

Раніше Повітряні сили повідомляли, що ворог активізував роботу БпЛА різних типів по всій лінії фронту. Впродовж дня у суботу, 6 травня, протиповітряна оборона знищила півдесятка ворожих безпілотників.

Також 6 травня у Збройних силах України підтвердили, що вперше збили російську аеробалістичну ракету "Кинджал". Військове керівництво ухвалило рішення не оприлюднювати інформацію про збиття Х-47 "Кинджал" одразу.

У суботу внаслідок обстрілів сталося пошкодження інфраструктури у семи областях. Без світла залишилися частина споживачів у Харківській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Чернігівській, Дніпропетровській та Сумській областях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.05.2023 07:42