Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Окупанти перекидають великі резерви для атак на одне із сіл Донеччини

Російські окупанти докладають величезних зусиль, щоби захопити Новомихайлівку Донецької області. На цій ділянці фронту ворожих штурмів більше, ніж біля Авдіївки.

Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі "Радіо Свобода". За його словами, в районі Новомихайлівки ворог зосереджує дуже значні резерви та перекидає підкріплення, щоби захопити саме село.

"Там щодня більше штурмів, ніж на всьому Авдіївському напрямку. От, наприклад, вчора 20 — на Авдіївському напрямку, а на Новомихайлівці та на її околицях — 30 штурмів. Але оборона тримається, ворог докладає величезних зусиль, однак не має успіху від слова зовсім", — розповів військовий.

Джерело: deepstatemap

Джерело: deepstatemap

Як відомо, в січні російські окупанти захопили повністю зруйноване місто Мар'їнка під Донецьком. Після цього в агресорів з'явилася нова мета на цьому напрямку. Як заявляв раніше спікер Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун, противник активно намагається зайти в Новомихайлівку, щоби повністю її взяти.

Декілька днів тому в сервісі DeepState писали, що Збройні сили України відкинули росіян біля села Новомихайлівка в Донецькій області.

Нагадаємо, що у вечірньому зведенні 4 березня Генеральний штаб Збройних сил України повідомив, що протягом доби на фронті відбулося 63 бойові зіткнення. Найскладніша ситуація на Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.03.2024 23:33