Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Краматорську: постраждала 6-річна дитина (фото)

У вівторок вдень, 9 липня, російська армія вгатила по Краматорську Донецької області. Внаслідок ворожого удару відбулось влучання у дев'ятиповерхівку, а поранення отримали три особи.

Про це у Telegram-каналі повідомив глава Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. Як зазначає посадовець, серед поранених є шестирічна дитина — у неї легке ушкодження. 

"Натомість із двох поранених дорослих одна людина перебуває у важкому стані. Постраждалі отримують всю необхідну медичну допомогу, на місці удару працюють всі відповідальні служби", — йдеться у його заяві.

Філашкін наголосив, що немає жодного місця на Донеччині, де мирні люди могли б почуватися в безпеці.

"Бережіть себе! Евакуюйтесь!" — додав посадовець.

Раніше мер Одеси Геннадій Труханов повідомив, що у вівторок, 9 липня, у місті пролунав потужний вибух. У низці областей оголошено повітряну тривогу.

Нагадаємо, 8 липня посол Німеччини в Україні Мартін Єгер прокоментував ракетний удар російських окупантів по дитячій лікарні "Охматдит" у Києві. Він заявив, що це війна проти цивільного населення. Такий вигляд, за його словами, має готовність Росії до переговорів і її бажання миру.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.07.2024 17:31