Фото: сторінка в Instagram alyona alyona

Організатори "Євробачення" покарали українську команду за заклик звільнити полонених (фото)

Українська делегація була оштрафована організаторами "Євробачення-2024" за футболки з принтом Free Azovstal Defenders, які "засвітились" в ефірі шоу. 

Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила представниця України на "Євробаченні" alyona alyona. За словами співачки, з’явитися у футболках Free Azovstal Defenders було дуже ризиковою та складною задачею, адже будь-які надписи та бренди були заборонені.

"Охорона перевіряла весь одяг і, якщо на ньому був надпис, просили зняти його або ж заклеювали надписи чорним скотчем", — зазначила вона.

Alyona alyona наголосила, що складнощі почались ще на етапі створення видрукування логотипа на футболці.

"Ми обдзвонили декілька поліграфій, частина з них не працювала, а інша частина відмовлялася робити принт. Проте, з однією поліграфією ми змогли домовитися після того, як ми п’ять разів подзвонили їм та слізно попросили допомогти. Перед входом у залу наша команда вдягла футболки під свої інші футболки та кофти та змогли пройти з ними в грінрум", — написала учасниця "Євробачення".

Команду України на "Євробаченні-2024" оштрафували за футболку

Скріншот з трансляції "Євробачення-2024"

Як зазначила alyona alyona, представники України знали, що коли будуть показувати повтори виступів всіх артистів, то покажуть й саму делегацію. 

"Тому коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ. Ми дуже ризикували, проте все вийшло. Відбилися просто фінансовим штрафом. Я неймовірно рада, що нам вдалося нагадати світу про наших військовополонених", — додала alyona alyona.

Нагадаємо, що Україна здобула третє місце на цьогорічному "Євробаченні". Наші співачки Alyona Alyona і Jerry Heil отримали 453 бали від журі та глядачів. 

Цьогоріч у гранд-фіналі "Євробачення" брали участь 25 країн, хоча боротися за перемогу мали 26. Напередодні фіналу організатори конкурсу дискваліфікували Нідерланди через гучний скандал.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 15.05.2024 07:28