Фото: "Атеш"

Партизани виявили розташування військової техніки окупантів у Криму (фото)

Російські загарбники продовжують накопичувати військову техніку у тимчасово окупованому Криму. ЇЇ дислокацію партизани виявили у населеному пункті Азовське, що у Джанкойському районі.

Про це повідомляє рух "Атеш".

За даними військового руху українців та кримських татар, в Азовському виявлено наступну техніку рашистів:

  • два БТР;
  • п'ять танків;
  • три "Піони" та кілька одиниць спеціальної техніки.

"Інформація передана туди, де знають, що робити з цим залізом. Наших агентів у Криму стає більше з кожним днем. Напруга рашистів збільшується відповідно!" — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на вулицях тимчасово окупованого Криму спостерігається велика кількість солдатів кавказької зовнішності. Ймовірно, їх будуть відправляти на фронт. Активісти руху "Атеш" зазначають, що було помічено кілька груп чоловіків кавказької зовнішності на вокзалі Джанкоя. Техніка постійно переміщається, привозячи та відвозячи солдатів.

Партизани відзначають, що масштаби перекидання в Крим військовослужбовців строкової служби з Кабардино-Балкарської Республіки куди більші за раніше заявлені Генштабом ЗСУ.

Також повідомлялось, що у Джанкої підірвали автомобіль російського військовослужбовця. Ймовірно, під машиною спрацював вибуховий пристрій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.09.2023 19:34