На фото: Кароліна Шіїно. Джерело: Instagram

Переможниця конкурсу "Міс Японія-2024" відмовилася від титулу: у чому причина

Переможниця конкурсу "Міс Японія-2024" модель українського походження Кароліна Шіїно відмовилася від титулу. Причина — стаття, яку опублікували у японському журналі, про її стосунки із одруженим чоловіком.

Про це повідомляє Kyodo News.

"Модель українського походження з японським громадянством, яка виграла конкурс краси "Міс Японія" у 2024 році, відмовилася від свого титулу. Про це повідомили організатори конкурсу", — йдеться у повідомленні.

Як пише видання, її перемога у конкурсі спричинила неабиякий скандал через її іноземне коріння, але вона відмовилася від титулу після статті, яку опублікував щотижневий журнал Shukan Bunshun 1 лютого. У публікації журналісти детально розповіли про її стосунки з одруженим впливовим агентом.

В офіційній заяві організатори конкурсу краси "Міс Японія-2024" зазначили, що Шиіно сама висловила бажання відмовитися від перемоги, і вони підтримали це рішення. Вони підкреслили, що "серйозно розмірковують про відповідальність за виникнення обурення". Також вони перепросили спонсорів та суддів конкурсу за інцидент і підкреслили, що місце переможниці конкурсу буде вільним до кінця 2024 року.

Своєю чергою Кароліна Шиїно також вибачилася на своїй сторінці в Instagram. Вона заявила, що не розповіла правду через розгубленість та страх.

"Мені щиро шкода за величезну біду, яку я спричинила, і за те, що зрадила тих, хто підтримував мене", — написала вона.

Варто зазначити, що 26-річна модель народилася в Україні, але у віці п’яти років переїхала до Японії й виросла в японському місті Нагоя. Вона стала першою дівчиною, народженою поза межами Японії, яка виграла конкурс краси. Японці на перемогу Кароліни відреагували неоднозначно. Більшість засудили рішення журі й заявили, що "Міс Японія-2024" має бути уродженка саме Японії.

Нагадаємо, 4 лютого було оголошено переможця Національного відбору на "Євробачення-2024". Перемогу здобув дует alyona alyona & Jerry Heil з піснею Teresa & Maria.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 05.02.2024 17:59