Фото: "Радіо Свобода"

Під час нічної дронової атаки росіяни застосували нову тактику: подробиці Повітряних сил

Вночі 23 квітня під час дронової атаки на Україну війська країни-агресорки застосували нову тактику. Зокрема, ворог направляв "шахеди" по різних напрямках і з різною періодичністю.

Про це заявив речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш в ефірі телемарафону.

"Поки ми ще не отримали допомогу від США, ворог намагатиметься інтенсифікувати обстріли різними методами, як сьогодні за допомогою дронів. Ми бачили дещо нову тактику. Росіяни намагалися направляти по різних напрямках один-два "шахеди" з різною періодичністю, аби максимально зробити незручною боротьбу з ним", — зазначив Євлаш. 

За словами посадовця, мета сьогоднішньої нічної атаки — розвідати застосування наших мобільних вогневих груп.

Зауважимо, за даними Повітряних сил ЗСУ, окупанти атакували Україну двома балістичними ракетами та 16 дронами-камікадзе типу "Шахед". Протиповітряна оборона працювала у чотирьох областях.

Нагадаємо, вночі 23 квітня війська країни-агресорки атакували Одещину іранськими дронами-камікадзе типу "Шахед". Зруйновано житлові будинки та постраждали місцеві мешканці.

Крім того, російські терористи вночі 23 квітня випустили по столиці України дрони-камікадзе. Всі ворожі безпілотники були знищені протиповітряною обороною.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.04.2024 10:18