Фото: ілюстративне: Джерело: "Укрінформ"

Під Києвом від вибуху гранати загинув помічник Залужного, його 13-річний син тяжко поранений, — ЗМІ

У селі Чайки на Київщині від вибуху гранати загинув військовий. Попередньо, загиблий — Геннадій Частяков, який працював помічником головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного.

Про це повідомила речниця МВС Мар’яна Рева в коментарі, передає "Українська правда".

"В селі Чайки в себе вдома внаслідок необережного поводження з боєприпасами загинув 39 річний військовий.  Його 13 річний син тяжко поранений, його шпиталізували. Працює поліція. Дані в ЄРДР внесено за фактом загибелі людини та за статтею 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Вдома ще були дружина та донька військового. За попередньою інформацією, вони не постраждали", — розповіла речниця МВС.

Водночас джерела видання у правоохоронних органах наголосили, що загинув помічник головнокомандувача ЗСУ Геннадій Частяков. При огляді квартири, за даними співрозмовника УП, поліція виявила ще п'ять цілих гранат.

Нагадаємо, 30 жовтня у Самборі Львівської області біля одного з будинків пролунав вибух. З'ясувалося, що підірвався "Мерседес" 45-річного місцевого мешканця. З’ясувалося, що в салон автомобіля кинув гранату його знайомий.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.11.2023 20:27