Фото ілюстративне. Джерело: КМДА

Під потяг потрапила пасажирка: синю лінію київського метрополітену зачиняли для руху поїздів

У четвер ввечері, 13 червня, синю лінію метрополітену зачиняли на вхід для пасажирів. Йдеться про станції "Поштова площа", "Контрактова площа", "Почайна" та "Тараса Шевченка".

Про це у Telegram-каналі повідомила Київська міська державна адміністрація. Там зазначили, що рух поїздів на лінії організовано від станції "Либідська" до станції "Майдан Незалежності" та від станції "Оболонь" до станції "Героїв Дніпра".

"На станції "Контрактова площа" пасажирка потрапила під потяг. На місце події викликано медиків та правоохоронців. Про зміни та відновлення руху буде повідомлено додатково", — йдеться у заяві адміністрації.

Вже о 21:17 у КМДА повідомили про відновлення руху поїздів синьою лінією та додали, що "обставини інциденту зʼясовують правоохоронні органи".

Раніше повідомлялось, що між станціями київського метро "Либідська" та "Деміївська" тривають ремонтні роботи. Відновити рух поїздів "синьою" лінією метрополітену планують на початку осені 2024 року.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко заявив, що ремонт тунелю біля станції метро "Деміївська" обійдеться київському бюджету майже 400 мільйонів гривень. Саме таку суму виділено з резервного фонду столиці.

Своєю чергою комунальне підприємство "Київський метрополітен" збільшить інтервали руху між поїздами. Причина — брак кадрів, який виник внаслідок мобілізації в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 13.06.2024 21:48