Скріншот із відео

Під ударом схованки та інфраструктура окупантів: бійці ГУР вгатили по росіянах поблизу Сумщини (відео)

У суботу, 3 серпня, легіонери Головного управління розвідки Міністерства оборони України завдали потужних ударів по російських загарбниках на фронті. 

Про це повідомила прес-служба ГУР.

За інформацією розвідників, оператори тактичної групи "Афіна" Міжнародного легіону ГУР вдарили по позиціях війська країни-агресорки поблизу Сумської області.

Зокрема, під ударом FPV-дронів опинилися виявлені схованки російських окупантів, їхні укріплення та військова інфраструктура.

"Польоти відплати тривають! Слава Україні!" — наголосили у ГУР.

Зазначимо, раніше Головне управління розвідки Міністерства оборони України провело спецоперацію за допомогою БпЛА, які атакували склад паливно-мастильних матеріалів на території комбінату "Атлас" у Ростовській області. За інформацією російських ЗМІ та соціальних мереж, уражено декілька резервуарів з паливно-мастильними матеріалами окупантів.

Нагадаємо, Генеральний штаб Збройних сил України повідомляв, що в ніч на суботу, 3 серпня, Сили оборони завдали удару по аеродрому в Морозовську Ростовської області Росії. Зафіксовано влучання в склади з боєприпасами, де зберігалися, зокрема, і керовані авіаційні бомби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.08.2024 15:15