Фото: Telegram Ігора Поліщука

Після "прильоту" пішов на пробіжку: мер Луцька втрапив у скандал

Мер Луцька Ігор Поліщук втрапив у скандал після ракетного удару по місту 15 серпня. Зокрема, пабліки почали ширити інформацію, що, попри жахливі наслідки нічного обстрілу, міський голова пішов на пробіжку.

У Telegram-каналах спалахнула хвиля обурення щодо ігнорування мером нічного обстрілу Луцька.

скандал з мером Луцька

Скріншот

Сам же Поліщук спростував дану інформацію і пояснив, що перебував у місцевому парку вже після того, як відвідав місця влучань та поспілкувався з представниками ДСНС та поліції. Посадовець наголосив, що пабліки "покрутили факти" даної ситуації.

"Одразу після вибухів, орієнтовно за 20 хвилин я прибув на місце події, де перебував разом з представниками ДСНС та поліції. Після спілкування з вищевказаними представниками, в мої подальшій присутності більше не було необхідності і я пішов у наш Центральний парк, очікуючи інформацію від представників ДСНС. На момент мого перебування в парку ще не було жодної інформації про загиблих", — пояснив Поліщук.

Нагадаємо, вночі 15 серпня окупанти завдали удару по промисловому підприємству у Луцьку. Внаслідок атаки троє людей загинули, ще декілька осіб отримали поранення.

Також минулої ночі й у Львові зафіксовано влучання, зокрема у житлові будинки. Міський голова Андрій Садовий зауважив, що багато ворожих ракет протиповітряній обороні вдалося збити, проте у місті все ж є "прильоти". У місцях влучання спахнули пожежі. Також одному з гіпермаркетів міста через падіння уламків ракети стався обвал стелі. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.08.2023 10:59