Олександр Хацкевич. Джерело: "Заглембє" (Сосновець)

Польські футбольні фанати побили колишнього тренера київського "Динамо"

Головний тренер футбольного клубу "Заглембє" (Сосновець) Олександр Хацкевич, який свого часу грав за "Динамо" та тренував київську команду, постраждав від нападу фанатів. У середу, 3 квітня, вони увірвались на тренування команди. Конфлікт не завершився простою розмовою — Хацкевич отримав удар в обличчя та декілька ударів ногами.

Про це повідомило польське видання Meczyki. За його інформацією порталу, білоруський спеціаліст, який тісно пов'язаний з Україною, залишить клуб. Його має замінити Марек Сагановський, з яким керівництво "Заглембє" веде перемовини.

"Заглембє" (Сосновець) займає останнє 18-те місце у польській першій лізі. Команда має 13 очок у 25 матчах. Перед останнім туром Хацкевич замкнув своїх гравців у роздягальні та сказав їм обирати власну тактику та стиль гри на матч 25-го туру другого дивізіону Польщі проти "Катовіце". В підсумку команда програла 0:4. 50-річний тренер очолив "Заглембє" 16 січня 2024 року. Відтоді команда набрала два очки в шести матчах.

Агент головного тренера "Заглембє" (Сосновець) Олександра Хацкевича Вадим Шаблій прокоментував "Українському футболу" інформацію про побиття свого клієнта та про його відхід з команди.

"Ніхто Хацкевича не бив, були тільки спроби та погрози на його адресу з боку незрозумілих людей, хуліганів. Агенція ProStar захищатиме Олександра Хацкевича в правовому полі та за контрактом. Ніхто його не звільняє, Олександр Миколайович збирається сам покинути "Заглембє", тому що в команді бардак", — сказав Шаблій.

Нагадаємо, що білоруський тренер Олександр Хацкевич, який свого часу очолював київське "Динамо", не готовий відмовитись від своїх жорстких висловлювань щодо Російської Федерації. Раніше він заявив, що "його головний футбольний промах — поїздка у цей ср*ний Волгоград, ср*ну Росію".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.04.2024 14:40