Польські вівці на українські території. Скріншот із відео

Польські вівці пішли пастися в Україну: прикордонників підняли за тривогою (відео)

Отара овець підняла за тривогою прикордонників Бещадського відділу Прикордонної служби Польщі. Про "незвичний перетин польсько-українського кордону" повідомив Бещадський відділ прикордонної служби.

Про це повідомило видання RMF 24. Воно повідомило про незвичний випадок цієї ночі в районі пункту пропуску "Корчова — Краківець".

"Пристрої сповістили про наближення фігур до лінії кордону. На екранах моніторів розпізнано отару овець. Тварини перетнули кордон та розпочали пастися. Патрульні, які добре знали прикордонну територію та її мешканців, сповістили власника непокірної отари. Підбадьорена криками господаря, вона через деякий час повернулася до Польщі", — розповів підполковник Прикордонної служби Пйотр Закелаж.

За його словами, "врешті-решт, тварин повернули до вольєра". Прикордонник повідомив, що "в цьому випадку йдеться про рецидив".

"Як з'ясувалося, це не перша прикордонна експедиція цієї "бригади". Менш ніж двома тижнями раніше вівці вже виходили на прикордонну смугу. Однак тоді вони вирішили не перетинати кордон", — додав Закелаж.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Україна запропонувала Польщі план розблокування кордону для аграрної продукції. Він складається з п’яти кроків.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 30.03.2024 15:58