Володимир Зеленський. Джерело: Офіс президента України

Понад 100 полонених росіян і просування ЗСУ: Сирський повідомив про ситуацію у Курській області

Ситуація на фронті залишається складною на всіх напрямках, але найгарячіша вона на двох із них. Триває також операція в Курській області Росії, де українські воїни значно поповнили російськими полоненими обмінний фонд.

Про це йшлося під час сьогоднішньої розмови президента Володимира Зеленського та головнокомандувача Олександра Сирського.

"Ранкова доповідь головкома Олександра Сирського щодо ситуації на всіх основних напрямках, особливо Торецькому та Покровському, а також щодо операції в Курській області", — зазначив Зеленський.

Український президент також наголосив, що на жодну секунду не забуваємо про наш схід. Він доручив головнокомандувачу Збройних сил України підсилити цей напрямок зброєю з пакетів, що постачають зараз партнери.

"У Курській області просуваємося далі. Від одного до двох кілометрів на різних ділянках від початку доби. І ще понад 100 полонених російських військових за цей же період. Я вдячний усім причетним. Це пришвидшить повернення додому наших хлопців і дівчат", — наголосив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський назвав ключову ціль військової операції у Курській області Російської Федерації. Вона полягає у безпековому питанні для України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.08.2024 13:59