Фото: скріншот з відео

Поруч з Путіним на параді сиділи не ветерани війни: російську владу впіймали на брехні

З російським диктатором на параді у Москві сиділи, як виявилося, не ветерани війни. Російську владу впіймали на брехні.

Відповідне дослідження провів ресурс "Агентство".

Згідно з розслідуванням, жоден із так званих ветеранів, котрі сиділи поруч з Путіним, не воював проти німецьких військ. Зазначається, що один із "ветеранів" у складі НКВС боровся із підпіллям в Україні, другий — брав участь у придушенні "Празької весни".

"Агентство" повідомляє, що праворуч від диктатора сидів 98-річний Юрій Двойкін (на фото він у кепці). У 1942-му році він став добровольцем, але на фронт не потрапив: пройшов школу снайперів, а у 1944-му році поїхав за наказом до Львівської області "виконувати операції з ліквідації націоналістичного підпілля на території Західної України".

"Ми мало знали про бандерівців на той час. Вони вчинили полювання: упродовж двох днів розстріляли понад 5000 людей, відчули себе господарями у Львові, в Україні. Ми зачищали весь регіон від націоналістів, ловили в лісах, занедбаних хуторах", — розповідав сам Двойкін.

Ліворуч поряд з російським диктатором сидів Геннадій Зайцев (він — у кашкеті). Цікаво, що у час, коли завершилася Друга світова війна, то йому було всього 11 років. У 1953 році його призвали на військову службу, а з 1959-го року почав служити в КДБ. Вже у 1968-му році він брав участь у введенні радянських військ до Чехословаччини для придушення антирадянських протестів та "Празької весни".

"Зайцев керував групою 7-го Управління КДБ СРСР в операції "Дунай", як називалося введення військ до Чехословаччини. Під його керівництвом було захоплено будівлю МВС у Празі. У 70-х Зайцев очолив створену Юрієм Андроповим антитерористичну групу "Альфа", — пише "Агентство".

Нагадаємо, у вівторок, 9 травня, на Красній площі в Москві пройшов парад присвячений так званому Дню перемоги. У Кремлі запровадили серйозні заходи безпеки: військових на Красній площі озброїли антидроновими рушницями — зброєю, застосовується для знешкодження чужих БпЛА.

Повідомлялось, що цьогорічний парад у Москві, присвячений Дню Перемоги, став одним із найменших за кількістю військової техніки. На ньому не було ані сучасних танків, ані БМП, ані авіації.

Також російський диктатор Володимир Путін потрапив в курйозну ситуацію під час параду у Москві. "Грізний" диктатор злякався звуку барабана.

Варто відзначити, що на параді були присутні лідери Вірменії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану та Узбекистану в заході на Червоній площі в Москві. Такою поведінкою учасники заходу на Червоній площі продемонстрували недружній крок щодо України.

Раніше з'явилась інформація, що полковник армії Російської Федерації Азатбек Омурбеков взяв участь у параді до Дня Перемоги у Хабаровську. У 2022 році його 64-а мотострілецька бригада воювала на Київщині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 10.05.2023 11:47