Ілон Маск. Фото: соцмережа Х (Twitter)

Президент Венесуели викликав на бій Ілона Маска: мільярдер погодився

Президент Венесуели Ніколас Мадуро викликав на бій американського мільярдера Ілона Маска через звинувачення останнього у фальсифікації виборів. Бізнесмен відповів згодою.

Відповідне повідомлення Ілон Маск опублікував у своїй соцмережі X.

Одразу після спірних президентських виборів у Венесуелі Ілон Маск назвав Мадуро "диктатором". Власник соцмережі Х (колишній Twitter) виступив у соціальних мережах зі звинуваченням самопроголошеного лідера соціалістів у "великому шахрайстві на виборах".

"Ганьба диктатору Мадуро", — написав Маск.

Своєю чергою Ніколас Мадуро звинуватив мільярдера та космічного магната в підготовці "супутникового вторгнення" до Венесуели на тлі заворушень, викликаних фальсифікацією виборів президента у країні. Диктатор викликав Ілона Маска на "чесний бій у прямому ефірі".

Мільярдер погодився на бій, відповівши у соцмережі Х. Пізніше Маск додав, що Мадуро в разі програшу повинен піти з посади, а у випадку виграшу отримає від нього безплатний квиток на Марс.

Варто зазначити, що у Венесуелі на президентських виборах переміг 61-річний друг російського диктатора Володимира Путіна Ніколас Мадуро, який вже протягом 11 років має владу в країні. Водночас опозиція не визнає його перемогу та заявляє про фальсифікації. 

Нагадаємо, у Венесуелі 29 липня розпочалися масові протести після того, як Ніколаса Мадуро визнали переможцем на виборах президента. Правоохоронці розганяли мітингувальників сльозогінним газом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 31.07.2024 21:43