Фото: аеропорт "Бориспіль"

Прибирання на майже 52 млн грн: навколо закритого аеропорту "Бориспіль" розгорається скандал

Аеропорт "Бориспіль" планує замовити коштовну послугу. Йдеться про комплексне обслуговування внутрішніх приміщень аеровокзального комплексу, паркінгу та інших об’єктів аеропорту.

Відповідна інформація з'явилась на сайті державних закупівель Prozorro.

Сума послуг оцінюється в понад 51 мільйон 777 тисяч гривень. Вони мають надаватися в період з 1 серпня 2023 по 30 липня 2024 року, тобто протягом 12 місяців. Очікувана вартість послуг становить 51 млн 777 тис. 332 грн сорок п'ять копійок. Останній день подання тендерних пропозицій — 28 червня поточного року.

Фото: сайт Prozorro

Зазначається, що переможець торгів повинен буде прибирати у терміналах та інших будівлях аеропорту "Бориспіль" 831 умивальник, 800 унітазів, 233 пісуари та 167 душових.

Переможець торгів повинен буде надавати наступні послуги:

  • прибирання площ загального використання, виробничих і сантехнічних приміщень аеровокзального комплексу та інших об’єктів аеропорту;
  • прибирання площ загального використання прем’єр VIP зали, бізнес-залів пасажирських терміналів "D" та "F";
  • прибирання площ загального використання, виробничих та сантехнічних приміщень паркінгу;
  • миття фасадів будівель аеровокзального комплексу;
  • очищення покрівель та козирків будівель аеропорту від льоду та бурульок.

Нагадаємо, компанія "Украерорух" 24 лютого 2022 року оголосила про закриття повітряного простору країни для цивільних літаків через вторгнення Росії на українську територію. Водночас є можливість, що міжнародний аеропорт "Львів" частково відкриють до перемоги України над загарбниками. Він працюватиме як гуманітарний коридор під контролем Євросоюзу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 19.06.2023 21:33