Скріншот з відео

Прикордонники з гелікоптера вистежили двох ухилянтів, які хотіли втекти до Румунії

У понеділок, 26 лютого, Державна прикордонна служба України повідомила про затримання двох чоловіків, які хотіли незаконно перетнути кордон з Румунією. 

Про це йдеться у дописі прес-служби відомства у Telegram-каналі.

"Рух невідомих у бік сусідньої країни виявив екіпаж патрульного гелікоптера. Авіатори скорегували прикордонний наряд, який за декілька хвилин затримав чоловіків неподалік від держкордону",  йдеться у повідомленні.

Зазначається, що стосовно затриманих складено матеріали про адміністративне правопорушення.

Додамо, що у неділю, 25 лютого, працівники Держприкордонслужби спіймали трьох "плавців", які планували перетнути Тису з надувними камерами для автомобільних шин.

Прикордонники повідомили, що чоловіки заплатили переправникам по чотири тисячі доларів. Дочекавшись ночі, ділки повідомили "клієнтам", що прийдеться перепливати річку без човна. Дорогою до кордону порушників зупинили прикордонники. 

Нагадаємо, днями українські прикордонники затримали декілька груп чоловіків. Порушники намагалися незаконно перебратися до Словаччини. Рух першої групи у бік державного кордону зафіксувала фотопастка. Затримали невідомих під час подолання ними загороджувального паркану. Прикордонники додали, що друга група чоловіків наважилася на "подорож" за кордон через гірську та лісисту ділянку, небезпечну для життя.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.02.2024 14:00