Фото: МВС

Прикордонники затримали двох українців, які хотіли втекти до Молдови на надувному матраці

У неділю, 10 липня, прикордонники у Дністровському районі Чернівецької області затримали двох українців, які намагалися втекти до Молдови перепливши річку Дністер на надувному матраці. На порушників складено протоколи про адмінправопорушення.

Про це повідомила прес-служба МВС.

Зазначається, що маскуючись під туристів-відпочивальників мешканці Харківської та Запорізької областей з ризиком для особистого життя форсували водну перешкоду.

"На іншому березі "плавців" зустрів прикордонний наряд відділу "Кельменці" Чернівецького загону", — йдеться у повідомленні.

За словами охоронців кордону, під час затримання порушники, аби уникнути відповідальності, намагались втекти. Зупинити втікачів вдалося після кількох попереджувальних пострілів вгору. Обох затриманих доставили до прикордонного підрозділу та склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що начальник районного відділу Центру пробації на Закарпатті намагався нажитися на незаконному переправленні через кордон чоловіків призовного віку. Працівники Державного бюро розслідувань повідомили йому про підозру.

Також керівник одного з підрозділів Міністерства оборони України організував канал незаконного переправлення військовозобов’язаних через державний кордон. Разом із ним працювали двоє спільників — військовий ТЦК та цивільний.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.07.2023 14:24