Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

"Прильоти" по аеродрому та нафтобазі: в Ростовській області виникли масштабні пожежі після удару дронів (фото, відео)

У ніч та зранку 20 липня в Ростовській області Росії лунали вибухи в районі військового аеродрому "Міллерово". Там спалахнули масштабні пожежі внаслідок атаки безпілотників. Окрім того, під удар потрапила нафтобаза.

Про це повідомив Telegram-канал "Крымский ветер". Зафіксовано "прильоти" по військовому аеродрому в Ростовській області.

Також в мережі повідомляють про вибухи біля населеного пункту Долотинка та районі нафтобази.

Місцеві мешканці розповідали про безпілотники та нарахували понад 16 вибухів на трьох локаціях.

Окрім того, "Крымский ветер" розповів про фіксацію пожеж у районі злітно-посадкової смуги та стоянок російських літаків на "Міллерово".

"На півночі Ростовської області силами ППО знищено понад 10 безпілотників. Наразі військові продовжують роботу з відображення масованої повітряної атаки", — написав у своїх соцмережах губернатор регіону Василь Голубєв.

Згодом він додав, що усього вночі сили ППО начебто перехопили та знищили у Ростовській області 26 безпілотників. Внаслідок атаки постраждалих немає. До місця падіння уламків дронів виїхали аварійні служби.

За його словами травмованих немає. Інформація про наслідки на землі уточнюється, додав губернатор. Українська сторона не коментувала цю заяву.

Востаннє Ростовська область опинялася під обстрілами у ніч проти 16 липня. За словами губернатора, тоді російська протиповітряна оборона нібито знищила девʼять безпілотників.

Нагадаємо, що наприкінці червня агенти партизанського руху "Атеш" здійснили диверсію на залізниці Ростов-на-Дону — Маріуполь. Ця залізнична гілка є дуже важливою для російських загарбників, адже відіграє ключову роль у перекиданні військових сил та техніки між різними частинами південного військового округу Росії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.07.2024 07:58