Фото: focus.ua

"Приват24" не працюватиме цієї ночі: яка причина

У ніч на суботу, 21 жовтня, онлайн-сервіс "Приват24" не працюватиме через регламентні роботи. Вони триватимуть п'ять годин.

Про це повідомляє прес-служба "ПриватБанку".

"Щоб підвищити якість та безпеку платежів, в ніч на 21 жовтня 2023 року "ПриватБанк" проводить планові регламентні роботи процесингового центру", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час проведення робіт у суботу 21 жовтня з 00:00 до 05:00 ранку тимчасово будуть недоступними операції з картками, платежі в "Приват24". Також у цей період не працюватимуть банкомати, термінали самообслуговування та POS-термінали банку.

"Зазвичай банк проводить роботи вночі, коли більшість клієнтів відпочивають. Втім, якщо ви маєте здійснити важливі покупки та перекази о пізній порі, врахуйте час проведення робіт", — додали у прес-службі.

Нагадаємо, "ПриватБанк" розпочав виплати грошової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН громадянам, які проживають на територіях активних або можливих бойових дій і чиї пенсії не перевищують три тисячі гривень. Розмір додаткової грошової допомоги визначається як різниця між 3 000 гривень і пенсійною виплатою, але не може бути меншим, ніж 100 гривень. Переказ здійснюватиме "ПриватБанк" за рахунок коштів Всесвітньої продовольчої програми ООН із зазначенням — призначення платежу "додаткова грошова допомога".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 20.10.2023 20:05