Фото: соцмережі

Привезли нові крематорії для "двохсотих": у рашистів на Запоріжжі шалені втрати

До передмістя Токмака Запорізької області російські загарбники привезли два нових крематорії. Таким чином ворог має намір приховати свої втрати.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону. Мер Мелітополя зауважив, що росіяни не забирають своїх "двохсотих", а лишають просто посеред вулиць.

"Сморід навколо Токмака стоїть такий, що ворог вже не може це ігнорувати", — зазначив Федоров.

Водночас Федоров зауважив, що останнім часом на окупованих територіях Запорізької області багато "бавовни" — знищуються ворожі склади боєприпасів, місця скупчення російських військових. 

"Два дні тому в одному з готелів на узбережжі Азовського моря, де проживав, за попередньою інформацією, один з генералів рашистської армії "щось сталося" і більше цей генерал не зможе керувати своїм військом проти нашої армії", — зазначив Федоров. 

Також Федоров повідомив, що в передмісті Михайлівки в Мелітопольському районі наші військові змогли знайти заховані ворожі зенітно-ракетні комплекси С300 і вони були ліквідовані. 

"Саме цими комплексами ворог постійно тероризує Запоріжжя, а також частину тимчасово окупованої Донецької області. Саме пускові установки цього маркування і шкодять нашим містам, які не окуповані ворогом", — повідомив мер Мелітополя.

Нагадаємо, протягом минулої доби військові Збройних сил України ліквідували понад 500 російських загарбників. Також знищено більш ніж два десятки ворожих безпілотників. 

Додамо, авіація Сил оборони за минулу добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та чотири — по зенітно-ракетних комплексах ворога. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, 16 артилерійських засобів на вогневих позиціях, чотири зенітно-ракетних комплекси та дві станції РЕБ противника.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.07.2023 13:59