Фото: МВС

"Продавав" документи для виїзду за кордон: на Тернопільщині викрили ще одного військкома

У п'ятницю, 4 серпня, у Тернопільській області правоохоронці викрили працівника центру комплектування та чотирьох його спільників. Фігуранти виготовляли фіктивні документи для виїзду чоловіків за кордон. 

Про це розповіли у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

За даними працівників поліції, зловмисників затримали під час отримання грошей за "липові" документи. Вони отримали 6000 доларів США, аби двоє ухилянтів мали можливість покинути територію України.

Фото: МВС

Фото:МВС

"Правоохоронці провели обшуки за місцями здійснення злочинної діяльності, проживання фігурантів та в їх автомобілях. Було виявлено та вилучено різного роду документи, зокрема, підписані та скріплені печаткою довідки військово-лікарської комісії, гербову печатку і кутовий штамп Тернопільського ОМТЦК та СП, лікарські печатки, штампи медичних закладів та інше", — йдеться у повідомленні.

Поліцейські кажуть, наразі зловмисникам оголошено підозри, їм загрожує від семи до дев‘яти років позбавлення волі. Оперативники встановлюють інших осіб, причетних до цих кримінальних порушень.

Нагадаємо, 3 серпня у Волинській області правоохоронці викрили злочинців, які виготовляли фіктивні документи та реалізовували їх по всій території України. Місцевий підприємець організував групу, яка могла підробити найрізноманітніші довідки. Організатором "бізнесу" виявився 60-річний мешканець Волинської області. Він залучив до такої "роботи" ще пʼять осіб. Серед них — посадовець однієї з міських рад Волині.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 04.08.2023 16:45