КПП "Орлівка". Джерело: cfts.org.ua

Пункт пропуску на українсько-румунському кордоні тимчасово припинив роботу: що сталося

У середу, 2 жовтня, в пункті пропуску "Орлівка" на кордоні України та Румунії тимчасово призупинені пропускні операції. Це пов’язано з нічною атакою безпілотниками, яку здійснили російські окупанти.

Про це повідомила Державна митна служба України.

"Наразі в пункті пропуску "Орлівка" здійснюються заходи щодо стабілізації функціонування після нічної атаки ворога", — йдеться в повідомленні.

Митники додали, що пропускні операції тимчасово призупинено до 11:00, і попросили під час планування поїздок враховувати зазначені обставини.

"Про відновлення пропускних операцій в пункті пропуску "Орлівка" повідомимо додатково", — підсумували в Державній митній службі України.

Контрольно-пропускний пункт "Орлівка — Ісакча" — це міжнародний пункт пропуску між Україною та Румунією. Розташований в Орлівці Ренійського району Одеської області. Поромна переправа здійснює пропуск через державний кордон для вантажного, пасажирського та легкового транспорту. Крім того, перейти в сусідню країну можуть і пішоходи.

У ніч на середу, 2 жовтня, повітряна тривога на Одещині тривала близько чотирьох годин — з 01:25 до 05:39. У Повітряних силах попереджали, що в напрямку регіону рухаються ударні дрони, вони тримали курс на південь Одеської області. Згодом з’явилася інформація про вибухи в Ізмаїлі.

Нагадаємо, що 29 вересня війська країни-агресорки атакували Одеську область іранськими дронами-камікадзе типу "Шахед". Внаслідок обстрілу пошкоджень зазнав житловий будинок і автомобілі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 02.10.2024 09:13