Фото: Офіс президента

Путін назвав єдину мету Росії у війні: у Зеленського пояснили, чого хоче диктатор від України

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що, судячи із заяв російського диктатора Володимира Путін під час зустрічі з пропагандистами, єдина мета країни-агресорки у війні проти України — деіндустріалізація нашої держави.

Про це він написав у Twitter.

Подоляк зазначив, що Путін знищити нашу промисловість та створити з нашої держави "сіру зону". 

"Стежте за руками... Традиційними некрофільськими жартами за столом із "Z-пропагандистами" про війну в Україні Путін відверто заявляє про свою єдину мету: деіндустріалізацію України (знищення інфраструктурних та енергетичних об’єктів) і створення сірої, "санітарної" (забрудненої, непридатної для життя) зони", — пояснив Подоляк. 

Радник голови ОП наголосив, що окуповану частину України Росія хоче повністю знищити.

"Читаємо по губах: "Ми не маємо змоги захопити всю Україну, тому підірвали Каховську ГЕС і не збираємося зупинятися. Будемо підривати всю окуповану територію та атакувати ракетами всю неокуповану". Каховське зізнання — не інакше. Час МКС оголошувати ордер на арешт 2.0", — наголосив він.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін у вівторок, 13 червня, провів зустріч з так званими "воєнкорами" РФ, під час якої розповів свою версію руйнування Каховської гідроелектростанції та зробив суперечливу заяву про цілі нападу Росії на Україну. Крім того, Володимир Путін відповів, чи буде російська армія знову наступати на Київ.

Додамо, раніше президент Росії Володимир Путін заявив, що його країна нині проживає нелегкі часи. А за допомогою "спеціальної воєнної операції" РФ намагається припинити війну, яку "дев'ять років веде Україна".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 13.06.2023 23:35