Фото: "Белта"

Путін та Лукашенко зробили заяву щодо легітимності Зеленського

Російський диктатор Володимир Путін та самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявили, що повноваження президента України Володимира Зеленського "закінчилися".

Про це повідомили пропагандистські ЗМІ.

Відповідну заяву Путін та Лукашенко зробили під час спільної прес-конференції у Білорусі. Зокрема, кремлівський диктатор наголосив, що легітимність Володимира Зеленського буцімто "закінчилася".

"З ким вести переговори — це питання не пусте, я з вами згоден. Звичайно, ми усвідомлюємо те, що легітимність чинного глави держави (України, — ред.) закінчилася...Ми маємо бути повністю впевнені в тому, що ми маємо справу з легітимною владою", — заявив він і додав, що "це питання до української політичної та правової системи", — заявив Путін.

Водночас російський лідер вкотре повторив що нібито бажає мирних переговорів з Україною та зауважив, що вони мають бути "виходячи з тих реалій, що склалися на землі".

Крім того, Лукашенко, відповідаючи на запитання про легітимність Володимира Зеленського додав, що: "Юридичної чистоти тут немає і бути не може".

Нагадаємо, 23 травня російський диктатор Володимир Путін прибув до Білорусі. Російська пропагандистська агенція ТАСС повідомила, що російського агресора у Мінську зустрічав президент Білорусі Олександр Лукашенко. Відомо, що Путін прибув до Білорусі з дводенним офіційним візитом.

Також 24 травня літак колишнього українського президента-втікача Віктора Януковича прилетів до Білорусі. Напередодні туди ж прибув російський диктатор Володимир Путін.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 24.05.2024 20:20