Володимир Путін. Джерело: росЗМІ

Путін уперше визнав проблеми своєї армії на фронті: що сказав диктатор

У суботу, 3 лютого, диктатор Володимир Путін висловився про події, що відбувалися на Харківщині після відходу звідти російської армії. За словами глави Кремля, йому боляче говорити про те, що відбувалося в той час. 

Таку заяву Путін зробив на форумі "Все для перемоги!", пишуть пропагандистські видання. 

"Коли у нас підрозділи з Харківської області відійшли, ми ж знаємо, що там діялося, що робили ці нелюди. Тільки неонацисти так можуть чинити. Ось у чому вся справа, ось з ким ми маємо справу", — сказав російський президент.

Він наголосив, що переважна частина росіян хоче допомогти населенню Донбасу, не бажаючи "кидати людей під колеса неонацистів". Путін також додав, що на одній із ділянок "Спеціальної воєнної операції" — складна ситуація, створена безпілотними літальними апаратами.

"Ось зараз тільки вранці розмовляв із Генштабом: на одній із ділянок, звичайно, складність ситуації пов'язана якраз із безпілотними літальними апаратами", — підкреслив диктатор.

Глава Кремля запевнив, що робить висновок про важливість БпЛА із щоденних контактів із військовими, які воюють на передовій. Путін заявив, що Росії варто прикривати свої кордони, а також цивільні об'єкти та інфраструктуру.

Також він цинічно заявив, що "Збройні сили України завдають ударів по мирних жителях, щоб спровокувати Росію на дзеркальні дії".

Раніше представник США при ОБСЄ Майкл Карпентер на засіданні Постійної ради цієї організації заявив, що російський диктатор Володимир Путін прагне знищити Україну як суверенну державу та підкорити український народ. Його ціль щодо сусідньої держави залишається незмінною.

Нагадаємо, 14 грудня торік Путін заявив, що війна проти України закінчиться тільки тоді, коли "його армія досягне всіх своїх цілей". Зокрема, Путін і досі марить провести "денацифікацію" на території України. Крім того, Путін заявив, що Україна вже нібито майже не виробляє зброї й скоро залишиться без допомоги Заходу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.02.2024 17:41