Фото: росЗМІ

Путін визнав, що ЗСУ проводять спецоперацію на території Курської області (відео)

Глава Кремля Володимир Путін 7 серпня визнав, що українські воїни проводять спецоперацію на території Курської області. При цьому диктатор заявив, що Сили оборони нібито ведуть вогонь по цивільних об'єктах.

Про це диктатор заявив на зустрічі з членами уряду.

Під час наради Путін звинуватив Київ у масштабній провокації в Курській області. Такі наративи глава Кремля використав після повномасштабного вторгнення в Україну, яке триває вже понад два роки.

"Там Київ веде невибіркову стрілянину по цивільних будівлях, по машинах швидкої допомоги", — йдеться у заяві диктатора.

Одразу після цієї зустрічі Путін проведе зустріч з керівниками силових відомств.

Нагадаємо, вранці 6 серпня російські ресурси та місцева влада країни-агресора повідомили про прикордонні бої, які точаться в Курській області РФ біля російських сіл Курилівка та Гончарівка. Так звані "воєнкори" повідомляли, що "тривають бої на кількох ділянках державного кордону", а основні події відбуваються в районі населеного пункту Суджа.

Згодом міністерство оборони Росії офіційно звинуватило Збройні сили України у спробі прориву та атаці російських позицій у Курській області.

Водночас українська сторона наразі офіційних коментарів щодо ситуації у Курській області РФ не дає. Натомість джерела видання NV у розвідці повідомили, що до "прориву" в Курській області точно не залучені бійці Російського добровольчого корпусу, які воюють у складі ЗСУ.

Своєю чергою виконувач обов’язків губернатора Курської області Російської Федерації Олексій Смірнов заявив, що російському диктатору Володимиру Путіну вночі 7 серпня доповіли про нібито атаку безпілотниками та ракетами Курської області. У результаті з прикордонних територій країни-агресора почали евакуйовувати людей.

 Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.08.2024 15:16