Скріншот з відео

Путін заявив, що Росія не досягла своїх цілей у війні проти України

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що Російська Федерація не досягла цілей у війні проти України. Це, зокрема, стосується денацифікації та "заборону усіляких неонацистських рухів".

Таку заяву Путін зробив в інтерв’ю американському журналісту Такеру Карлсону.

Відповідаючи на питання про війну з Україною, Путін наголосив, що Росія поки "не досягла цілей СВО", а саме денацифікації, яка стосується заборони неонацистських рухів. Диктатор також заявив, що "Україна почала війну, а мета Росії — припинити її".

У питанні щодо окупації Росією Криму Карлсон сказав, що глава Кремля Володимир Путін не поверне півострів Україні задля досягнення миру.

"Крим перебував у руках Росії ще на початку цієї війни. Тому, якщо ви дійсно вважаєте, що як умову для досягнення миру Путін повинен буде віддати Крим, то ви божевільні", — сказав журналіст.

В інтерв’ю Карлсону Путін підкреслив, що Росія у 2014 році була "змушена взяти Крим під свій захист, оскільки півострів був під загрозою".

Нагадаємо, скандальний американський журналіст Такер Карлсон опублікував анонсоване інтерв'ю із російським президентом Володимиром Путіним, яке вони записали напередодні у Москві. Диктатор заявив про нібито бажання "домогтися вирішення ситуації в Україні шляхом переговорів".

Раніше президент України Володимир Зеленський прокоментував обговорення у деяких країнах світу щодо можливого настання часу для початку перемовин із Росією та диктатором Путіним з приводу врегулювання війни. Очільник Української держави наголосив, що це не може бути моментом дискусії й натякнув, що проявлення слабкості спонукатиме російського терориста до поширення агресії на інші країни, зокрема Європи, до чого варто бути готовими.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.02.2024 06:10