Фото: Facebook Ігоря Клименка

В Умані збільшилась кількість загиблих, серед них — дитина (фото)

Вночі 28 квітня росіяни здійснили масований ракетний удар по Україні. Одна з повітряних цілей влучила по житловій багатоповерхівці в Умані Черкаської області, внаслідок чого загинула дитина.

Відповідна інформація з'явилась у місцевих пабліках.

Повідомляється, що російська ракета забрала життя 4-річної дитини.

"Їй було років 3-4... Дитина, яка нічого нікому не зробила. В мене це не вкладається в голові", — йдеться у дописі місцевої жительки.

Обстріл Умані, загинула дитина

Очільник МВС Ігор Клименко прокоментував трагедію в Умані. Він заявив, що одна з ракет Російської Федерації потрапила у дев'ятиповерховий житловий будинок, в якому повністю знищений перший під'їзд. За попередніми даними, у цьому під'їзді проживало 109 осіб: з 46 квартир 27 повністю знищено. Станом на 10:05 стало відомо про десятьох загиблих людей.

Нагадаємо, вночі 28 квітня росіяни здійснили масований ракетний удар по Україні. Одна з повітряних цілей влучила по житловій багатоповерхівці в Умані Черкаської області. Відомо про 17 постраждалих, вдалося врятувати трьох дітей.

Також у п'ятницю нелюди поцілили у приватний житловий будинок у Дніпрі, внаслідок чого загинула дворічна дитина та 31-річна жінка.

Від звірств окупантів постраждала й Київська область. Уламки зі збитих ракет влучили по багатоповерхівці у місті Українка. Внаслідок ударів ворожих снарядів двоє людей отримали травми.

Невдовзі з'явилась реакція президента Володимира Зеленського на обстріл українських міст. Глава держави засудив російський терор та закликав покарати цивілізований світ покарати Росію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.04.2023 09:43