Фото: соцмережі

Ракетний удар по депо та відділенню "Нової пошти" в Одесі: з'явилася офіційна заява компанії

"Нова пошта" відшкодує вартість усіх посилок, які перебували в депо та у відділенні, та були знищені внаслідок влучання російського снаряда. Також компанія надасть психологічну допомогу кожному працівнику, хто був на зміні.

Про це повідомляє прес-служба "Нової пошти".

У компанії нагадали, що 1 травня ввечері в Одесі внаслідок атаки Росіі було знищено сортувальне депо та відділення "Нової пошти". Там запевнили, що усі працівники живі та не постраждали: наразі на місці події працюють МНС та рятувальники. 

"Посилки, які перебували в депо й у відділенні, та були знищені внаслідок влучання, — компанія відшкодує згідно з оцінювальною вартістю. Завтра зранку будемо телефонувати клієнтам", — йдеться в офіційному повідомленні.

У "Новій пошті" також зазначили, що посилки, які в дорозі у це відділення, будуть перенаправлені в інше  відділення. Детальна інформація буде зранку у наших соцмережах та на сайті компанії.

Нагадаємо, ввечері 1 травня війська країни-агресорки завдали ракетного удару по Одесі. Через обстріл окупантів постраждали 13 людей.

До того ж російські окупанти ввечері 30 квітня вгатили балістичними ракетами по Одесі. Місцева влада заявляла про трьох загиблих та стільки ж поранених. Також, за інформацією голови Одеської ОВА Олега Кіпера, у місті були зафіксовані пошкодження цивільної інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.05.2024 12:24