Фото: ГУ ДСНС у місті Києві

Ранкова атака по Києву: кількість постраждалих знову зросла

Внаслідок російської атаки на Київ 7 лютого загинуло четверо людей. Кількість постраждалих внаслідок ворожого обстрілу зросла до 40. 

Про це повідомила прес-служба Київської міської військової адміністрації.

"За оновленими даними, станом на 14:30, внаслідок ракетного удару в столиці загинуло чотири людини. Ще 40 отримали поранення", — йдеться у повідомленні.

У відомстві заявили, що дані оперативного зведення ще уточнюються.

Масований обстріл України 7 лютого: що відомо

Про те, що рашисти здійснили пуски ракет типу Х-101/555 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, стало відомо о 05:24. Військові попереджали про ракетну загрозу. Близько 06:00 перша група крилатих ракет увійшла у повітряний простір країни.

У Києві перші вибухи пролунали близько сьомої ранку. Через 40 хвилин ракети знову були над столицею.

Ворог також завдав ракетного удару по Харкову. Зафіксовано влучання у Слобідському районі Харкова. Є пошкодження нежитлової інфраструктури, про постраждалих не повідомлялося. 

Обстріляли окупанти й Миколаїв: у місті зафіксовані пошкодження житлових будинків, газових і водних мереж. Є поранені. Згодом Олександр Сєнкевич оприлюднив наслідки російської атаки по місту: ракета утворила величезну вирву.

Також на Львівщині зафіксоване часткове руйнування промислового об'єкта. На площі близько 300 квадратних метрів розгорілась пожежа, на місці працювали вогнеборці. Станом на зараз інформації про постраждалих чи загиблих немає.

За даними Повітряних сил, під ранок середи російські загарбники здійснили кілька ударів по території України, використовуючи різні засоби повітряного нападу — ударні БпЛА, крилаті, балістичні та зенітні керовані ракети. Протиповітряна оборона знищила 44 повітряні сили.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський відреагував на масований ракетний удар російської армії по території України 7 лютого. Він наголосив, що на той час внаслідок ворожої атаки загинули двоє людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.02.2024 14:33