Ілюстративне фото. Фото: Вікіпедія

Рашисти атакували Донеччину керованими авіабомбами: є постраждалі

У четвер, 7 березня, російські окупанти скинули керовані авіаційні бомби (КАБ) на Торецьк і Костянтинівку Донецької області. Внаслідок ударів п'ятеро людей отримали поранення.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

"Близько 15:10 армія держави-агресора завдала авіаудару КАБ-500 по Костянтинівці. Внаслідок влучання засобу враження по житловій забудові отримали тілесні ушкодження двоє містян: 43-річному чоловіку з різаними ранами голови надано допомогу на місці, а жінку 76 років доставили до лікарні з мінно-вибуховою травмою та пораненням обличчя", — йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що під час атаки окупаційних військ постраждалі перебували у своїх оселях і дістали ушкодження від розбитого скла.

Окрім того, вибуховою хвилею пошкоджено щонайменше 35 домогосподарств, два багатоквартирні будинки, адміністративну будівлю, електромережу та п’ять автомобілів.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів і звичаїв війни.

Інфографіка: Донецька обласна прокуратура

Інфографіка: Донецька обласна прокуратура

Раніше, близько 11:10, російські терористи завдали авіаудару по Торецьку. Вкотре ворог застосував проти цивільних КАБ-500.

Росіяни поцілили по одній з вулиць приватного сектору, де у той час між собою спілкувались троє сусідів — чоловік 47 років, а також 63-річні чоловік і жінка. Потерпілим із контузією, пораненням руки та переломом надано медичну допомогу.

"Також пошкоджено декілька домоволодінь, а в одному з них після вибуху снаряда спалахнула пожежа", — розповіли в прокуратурі.

Нагадаємо, що сьогодні ж війська країни-агресора здійснили авіаційно-ракетний удар по Сумах. За попередніми даними, в результаті удару пошкоджено об'єкти цивільної інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.03.2024 19:38