Фото: Facebook-сторінка Віктора Ляшка / ілюстративне

Рашисти атакували "швидку" на Херсонщині: є поранені

У понеділок зранку, 23 вересня, російські терористи атакували автомобіль швидкої допомоги на Херсонщині. Внаслідок ворожого удару поранення отримали двоє людей.

Про це повідомляє у Telegram-каналі Херсонська обласна державна адміністрація. В ОДА зазначили, що росіяни атакували "швидку" безпілотником поблизу Ромашкового Білозерської громади.

"Через скидання вибухівки з БпЛА транспортний засіб зазнав пошкоджень. Постраждав 58-річний фельдшер та 50-річний водій "екстренки". У них — вибухові травми та контузії", — йдеться у повідомленні адміністрації.

В ОДА зазначили, що потерпілих доставили до лікарні для надання медичної допомоги.

Варто зазначити, що у неділю ввечері, 22 вересня, російська армія вдарила керованими авіабомбами по Запоріжжю. Вже відомо про дев'ятьох поранених через ворожу атаку, серед поранених є дитина.

Раніше повідомлялось, що 22 вересня війська країни-агресорки завдали ударів по Краматорську Донецької області. Постраждали місцеві мешканці.

Нагадаємо, 22 вересня російські загарбники скинули авіабомбу на Слов'янськ у Донецькій області. Під приціл ворожих військ потрапив приватний сектор.

Станом на ранок 23 вересня Російська Федерація вивела в акваторію Чорного моря ворожий корабель. Проте він не є носієм крилатих ракет "Калібр".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.09.2024 10:42