Фото ілюстративне зі соцмереж

Рашисти масово завозять на окуповані території мігрантів із Центральної Азії

Рашисти намагаються змінити демографічний склад населення на тимчасово окупованих територіях. Вони активно проводять так звану "політику заміни корінного населення".

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"У межах політики заміни корінного населення росіяни завозять на тимчасово окуповані території мігрантів із Центральної Азії. Їх загальна кількість там уже перевищила 100 тисяч осіб", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що більшість із них працює на будівництві, але надалі росіяни планують їх мобілізувати в обмін на отримання громадянства.

"Такий масовий заїзд мігрантів уже спровокував погіршення кримінальної ситуації та призвів до створення етнічних злочинних угруповань. За допомогою організованих злочинних груп росіяни намагаються покращити контрольованість регіону, який їм не належить", — зробили висновок експерти.

Центр національного спротиву знову закликав повідомляти про тих, хто чинить тиск на українців і служить ворогу. Інформацію можна надати за цим посиланням.

Нагадаємо, наприкінці жовтня стало відомо, що в російській армії назріває етнічний конфлікт між тувинцями та росіянами. Нерідко такі суперечки закінчуються застосуванням холодної або вогнепальної зброї з летальним результатом. За інформацією Центру національного спротиву, дедалі частіше військовослужбовці-тувинці в лавах російського окупаційного війська конфліктують із росіянами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.11.2023 16:33