Фото: Міненерго

Рашисти обстріляли шахту на Донеччині: постраждали шестеро працівників

У четвер, 16 травня, російські окупанти вдарили по території одного з державних вугледобувних підприємств на Донеччині. Внаслідок атаки постраждали шестеро шахтарів.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства енергетики України.

"Сьогодні зранку ворог завдав удару по території одного з державних вугледобувних підприємств на Донеччині. Поранено шестеро шахтарів", — йдеться у повідомленні.

Також ворожим обстрілом пошкоджено будівлю адміністративно-побутового комплексу підприємства. Усім постраждалим надається необхідна медична допомога. Наслідки атаки станом на 13:05 уточнюються.

У Донецькій обласній прокуратурі заявили, що 16 травня о 10:45, окупаційна армія обстріляла, ймовірно, з реактивних систем залпового вогню "Смерч" село Михайлівку Покровського району. Під ударом окупантів опинилась територія одного з місцевих підприємств.

"Вибухами пошкоджено адміністративну будівлю й автомобіль", — додали в прокуратурі.

Нагадаємо, внаслідок російських обстрілів Донецької області 15 травня загинули дві людини. Трагедія сталась у селі Карлівка.

Також 14 травня російські загарбники атакували пожежну частину у Миколаївці, що на Донеччині. Внаслідок ворожого удару не було постраждалих серед особового складу рятувальників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.05.2024 14:20