Фото: ілюстративне. Джерело: debaty.sumy.ua

Рашисти обстріляли Сумщину з мінометів: поранено чоловіка

У середу, 15 листопада, російські військові обстріляли з міномета місто Середина-Буда Сумської області. Внаслідок ворожої атаки поранено чоловіка.

Про це повідомила прес-служба Сумської обласної прокуратури.

Відомо, що близько 12:00 окупанти, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, з території Росії з міномета обстріляли місто Середина-Буду Шосткинського району.

"За процесуального керівництва Шосткинської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни", — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що внаслідок обстрілу пошкоджено лінію електропередачі, уламками посічено фасади приватних будинків, 48-річний місцевий житель отримав поранення.

"Прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями фіксують наслідки обстрілу. Надалі матеріали кримінального провадження будуть передані до УСБУ в Сумській області", — додали у прес-службі.

Нагадаємо, 15 листопада загарбники обстріляли місто Селидове на Донеччині. Внаслідок удару ворожої армії вбито двох осіб та поранено трьох цивільних.

Додамо, також російські терористи в ніч на 15 листопада обстріляли Дніпропетровську область. Ворожі удари прийшлися по Нікопольщині та Кривому Рогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.11.2023 17:23