Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Рашисти погрожують українцям на окупованих територіях за відмову голосувати на "виборах Путіна"

На тимчасово окупованих територіях члени так званих "виборчих дільниць" зі 17 лютого розпочнуть обхід мешканців. Вони попереджатимуть про санкції за відмову від голосування на "виборах президента Росії".

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"Наразі членів "ДВК" інструктують росіяни. Обхід відбуватиметься зі 17 лютого по 7 березня у всіх населених пунктах тимчасово окупованих територій. Під час рейдів працівників супроводжуватимуть бійці "Росгвардії" нібито задля безпеки", — йдеться в повідомленні.

У Центрі нацспротиву додали, що водночас росіяни засекретили адреси виборчих дільниць, аби приховати відсутність явки та кількість цих дільниць.

"Кожен дотичний до організації "виборів" буде нести відповідальність так само як їх "колеги" з правого берега Херсонщини та Харківщини", — наголосили в Центрі національного спротиву.

Як відомо, вчора Центрвиборчком Російської Федерації відмовив Борису Надєждіну в реєстрації кандидатом у президенти. Підставою для відмови стали начебто браковані підписи, зібрані на підтримку кандидата — їх нарахували понад 8,7% за допустимих 5%.

Нагадаємо, координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки Сполучених Штатів Америки Джон Кірбі зазначив сьогодні, що після нещодавньої заяви диктатора Володимира Путіна про намір вп'яте переобиратися в президенти на Росію чекають найгірші виборчі перегони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 09.02.2024 17:28