Фото: ДСНС Одещини

Рашисти пошкодили цивільний корабель в Одесі внаслідок удару балістикою

У ніч на 6 жовтня російські терористи атакували Одещину ударними безпілотниками та балістичними ракетами. Під час ворожої атаки було пошкоджено цивільний корабель.

Про це повідомив у Telegram-каналі очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"Щодо ракетної атаки: внаслідок обстрілу пошкоджено суховантажне цивільне судно. На щастя, люди не постраждали", — йдеться у повідомленні посадовця.

Раніше Державна служба надзвичайних ситуацій повідомляла, що у ніч на неділю, 6 жовтня, агресор знову атакував Одесу "шахедами". Внаслідок ворожих ударів пошкоджено будівлі, також є поранений.

Як зазначають рятувальники, росіяни поцілили у складські приміщення і вантажні автомобілі: спалахнули пожежі, які ліквідували вогнеборці.

У Київській міській військовій адміністрації розповіли, що у ніч на 6 жовтня російські загарбники вкотре застосували проти Києва свої ударні безпілотники. Усі ворожі "шахеди" були знищені Силами оборони.

Також повідомлялось, що 5 жовтня на Херсонщині війська країни-агресорки атакували бригаду "швидкої" допомоги. Поранення отримали троє людей.

Нагадаємо, 5 жовтня у Херсоні російські загарбники завдали удару з дрона по маршрутці, яка була заповнена пасажирами. Ніхто з громадян не постраждав. Натомість в автобусі повилітали вікна.

Станом на ранок 6 жовтня російська армія вивела в акваторію Чорного моря військові кораблі. Ворожі судна є носіями крилатих ракет типу "Калібр".

За даними Повітряних сил, у ніч на 6 жовтня російські окупанти атакували Україну ударними безпілотниками та ракетами різних типів. Сили оборони збили 87 ворожих дронів та чотири ракети.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.10.2024 11:59