Російські паспорти: Джерело: росЗМІ

Рашисти посилили "паспортний шантаж" на окупованих територіях: у чому це проявляється

Українські громадяни на тимчасово окупованих територіях фактично перебувають у заручниках в окупантів. Рашисти вкотре використовують шантаж, аби пришвидшити темпи паспортизації місцевого населення.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

"На тимчасово окупованій території Херсонщини окупанти видають балони з газом тим, у кого немає центрального газопостачання. Проте умовою для отримання є наявність російського паспорта", — йдеться в повідомленні.

У Центрі нацспротиву додали, що аналогічно лише за російським паспортом ворог видає мешканцям захопленого регіону вугілля. Таким чином люди фактично перебувають у заручниках у ворога.

"Проте такий шантаж не допомагає росіянам, і вони вимушені навіть дозволити "голосування" на виборах за українським паспортом через те, що більшість населення не має червоної макулатури Російської Федерації", — наголосили в Центрі національного спротиву.

Джерело: Центр національного спротиву

Джерело: Центр національного спротиву

Раніше міський голова Мелітополя Іван Федоров зазначав, що мешканці Мелітопольського району Запорізької області потерпають від терору російських загарбників. Окупанти не надають людям медичної допомоги без російського паспорта.

Нагадаємо, в Міністерстві закордонних справ України 6 січня офіційно заявили, що указ російського диктатора Володимира Путіна щодо присвоєння українським дітям громадянства Росії є черговим доказом злочинів країни терориста проти України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.01.2024 18:40