Фото: Донецька обласна прокуратура

Рашисти скинули авіабомбу на будинок у Бахмутському районі, є постраждалі (фото)

У четвер, 29 лютого, війська країни-агресорки завдали авіаудару по селу Щербинівці Бахмутського району. Постраждали троє місцевих мешканців.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура. Зазначається, що для обстрілу ворог, ймовірно, використав авіабомбу ФАБ-250.

"Ворожа авіабомба поцілила у житловий будинок, зруйнувавши його вщент. Від уламків та вибухової хвилі на території домоволодінь неподалік отримали поранення троє громадян", — йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури, жінку 63 років госпіталізували з мінно-вибуховою і черепно-мозковою травмами, струсом головного мозку й серцевим нападом. Також зазнали тілесних ушкоджень її 65-річний чоловік та їх сусід 76 років, які у момент ворожої атаки перебували на вулиці. 

Крім того, пошкоджено щонайменше 10 сусідніх будинків і господарських споруд.

Нагадаємо, 28 лютого, російські війська завдали удару керованими авіабомбами по місту Купʼянськ Харківської області. Внаслідок удару двоє осіб загинуло, одна людина дістала поранення. 

Також  22 лютого російські окупанти атакували місто Курахове на Донеччині з використанням КАБ-250. Ворожий удар припав на одне з підприємств. Дев’ятеро працівників зазнали поранень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.02.2024 20:39